Title Address Description
Noorwitsstraat 120 | Prinseland | Rotterdam | €1.170,00
Noorwitsstraat 120, 3067 KT Rotterdam, Netherlands

79m²,  x kamers
€ 1.170,00 per maand

Noorwitsstraat 120


Een heerlijk licht 4 kamer appartement op de derde verdieping van een net complex in de wijk het Lage Land. Het appartement ligt op een centrale ligging, vlakbij winkelcentrum Alexandrium en het Kralingse Bos. Met het openbaar vervoer is de Erasmus universiteit en het centrum binnen 25 minuten te bereiken. De dagelijkse boodschappen kunnen worden gedaan in dezelfde straat!

Indeling
De woning ligt op derde verdieping. Via een net trappenhuis is de woning te bereiken. In de centrale hal treft u aan uw linkerhand een eenvoudige maar nette keuken. Hier heeft u tevens toegang tot een balkon die aan de achterzijde van de woning. Via de centrale hal is ook de lichte woonkamer te bereiken. De woonkamer geeft uitzicht op een gezellige winkelstraat aan de voorzijde van het complex. Verder beschikt de woning uit 3 slaapkamers. De badkamer beschikt over een douche en een wastafel, het aparte toilet is te vinden op de gang.
In de onderbouw van het complex is er een berging.

Kenmerken
– Bouwjaar: 1961
– Woonoppervlakte: ca. 79 m².
– Energielabel B
– Huurprijs: € 1.170,00
– Servicekosten: € 50,00
– Voorschot stookkosten: € 300,00

Wil jij de woning graag bekijken? Neem dan snel contact op via info@realestate.nl voor het inplannen van een bezichtiging.

Deel deze woning

Reageer op deze woning

Kenmerken

Huurprijs € 1.170,00 per maand excl. g/w/l
Stookkosten € 300,00 per maand
Servicekosten € 50,00 per maand
Borg € 1.600,00

Woonoppervlakte 79. xx m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 1

Het Lage Land is centraal gelegen nabij verschillende uitvalswegen. Het openbaar vervoer is gemakkelijk aan te lopen. Winkelcentrum Alexandrium is binnen enkele minuten te bereiken net als de recreatie aan de Kralingse Plas of in het Kralingse Bos.

Reageer op deze woning

Op de hoogte blijven van ons nieuwe aanbod?

Via onze social media kanalen ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe woningen.