Title Address Description
Schieveenstraat 42 b
Schieveenstraat 42 b

90 m²,  3 kamers
€ 950,00 per maand

Schieveenstraat 42 a

In het populaire Liskwartier in Rotterdam-Noord gelegen herenhuis uit 1910 met een woonoppervlakte van ca. 90m2. Deze charmante woning met zowel aan de voorzijde en achterzijde een lekker terras, ligt echt op een super locatie. De rustige Schieveenstraat komt uit op de Bergsingel en ligt parallel aan de Bergweg met alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer en scholen.

Indeling
De woning is via een vaste trap bereikbaar. Op de eerste etage is de woonkamer met open keuken beschikbaar. De U-vormige ruimte is zeer ruim en ligt door de grote ramen aan de voor,- en achterzijde. Aan de achterkant is er nog toegang tot een balkon. Via een vaste trap is de slaapverdieping te bereiken. Zowel aan de voor als achterkant ligt een ruime slaapkamer. Tussen de slaapkamers in ligt een badkamer met wastafel en douche. De achterkamer heeft toegang tot een groot balkon. De gehele woning is voorzien van vloerbedekking.

Kenmerken
Bouwjaar: 1910
Woonoppervlakte: ca. 90m².
Huurprijs: € 950,00 (inclusief servicekosten)
Beschikbaar vanaf februari

Heb jij interesse in deze leuke woning? Reageer dan snel via het contactformulier of stuur een berichtje naar info@realestate.nl

Deel deze woning

Reageer op deze woning

Kenmerken

Huurprijs € 950,00 per maand excl. g/w/l
Borg € 1.000,00

Woonoppervlakte ca. 90 m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1

Buurtinfo

 

Reageer op deze woning

Op de hoogte blijven van ons nieuwe aanbod?

Via onze social media kanalen ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe woningen.