Uw zoekresultaten

Admiraal Lucashof 3-7

EUR 70 per m2

,
,

Voeg toe aan favorieten 
Woning ID: 18642
Prijs: EUR 70 per m2

Omschrijving

Vrijstaand kantoorgebouw met luxe uitstraling bestaande uit 5 verdiepingen gelegen aan het Admiraal Lucashof 3-7 te Schiedam. Het gebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de rand van de Westfrankelandsedijk. Voor de verhuur is ca. 466 m² kantoorruimte beschikbaar.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen langs de Westfrankelandsedijk, aan de rand van de Wilhelminahaven en nabij Vijfsluizen. Vanwege de uitstekende ligging nabij op- en afritten van de rijksweg A-4, in de nabijheid van de Beneluxtunnel, is het pand zeer goed bereikbaar met de auto. Metrostation Vijfsluizen bevindt zich op loopafstand. Het kantoorgebouw beschikt totaal over ca. 2.330 m² kantoorruimte, waarvan thans circa 466 m² voor verhuur beschikbaar, welke alsvolgt zijn verdeeld;

Rechter vleugel
begane grond ca. 233 m²
3e verdieping ca. 233 m²

Voorzieningen
Het kantoorobject wordt opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen:

-Representatieve centrale entree;
-systeemplafond met inbouwarmaturen;
-afgewerkte wanden;
-vloerbedekking;
-dubbele beglazing met te openen ramen;
-automatische buitenzonwering;
-mechanische ventilatie;
-klimaatbeheersing;
-kabelgoten;
-toiletgroep per vleugel;
-pantry voorziening per verdieping;
-glasvezel internetaansluiting.

Huurtermijn
In overleg

Oplevering
In overleg

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 70,= per m² per jaar exclusief BTW, servicekosten en parkeerplaatsen.

Het voorschot op de servicekosten bedraagt € 35,= per m² per jaar inclusief elektra en verwarming algemene ruimte en de gehuurde ruimte.

Huurvoorwaarden
Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten
ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijzonderheden
Parkeren
Het kantoorgebouw beschikt over een eigen ruim opgezet en afsluitbaar parkeerterrein. Er zijn 45 parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeernorm 1:52.

Huurprijs parkeren
De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 500,= per plaats per jaar.

Meer informatie