Uw zoekresultaten

Honderdland 118

Per jaar EUR 22.000

,
,

Voeg toe aan favorieten 
Woning ID: 19610
Prijs: Per jaar EUR 22.000
Woning afmeting: 185 m2

Omschrijving

Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkte kantoor-/bedrijfsruimte verdeeld over de begane grond, tussenverdieping en 1e verdieping. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Honderdland te Maasdijk. Het bedrijventerrein is direct gelegen aan de rijksweg A20. Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinden mogelijk met het gehele Westland en Den Haag.

Ligging
Gemeenste Westland

Indeling
Middels overheaddeur en voordeur toegang tot de bedrijfruimte. Vanuit de bedrijfruimte is er een vaste trapopgang naar de tussenverdieping en 1e verdieping. De bedrijfsruimte beschikt aan de achterzijde over een (goederen)liftinstallatie. De tussenverdieping welke te gebruiken is als opslagruimte is gecreeerd door de mooie hoogte waar het pand over beschikt. Vanuit de tussenverdieping is er een toegang tot de 1e verdieping. Op de eerste verdieping is de badkamer, kantoorruimte en panty te vinden. De zeer hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte is ruim van opzet en beschikt over veel lichtinval. De pantry beschikt over een kookplaat, spoelbak en vaatwasser.

Oppervlakte
Ca. 86 m² bedrijfsruimte op de begane grond
Ca. 36 m² opslagruimte gelegen op de tussenverdieping
Ca. 61 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

 Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

 Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Datum van oplevering
In overleg

 

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie