Uw zoekresultaten

Oude Binnenweg 101

EUR 34.200

Oude Binnenweg 101,
,

Voeg toe aan favorieten 
Woning ID: 19273
Prijs: EUR 34.200
Woning afmeting: 92 m2

Omschrijving

Winkelruimte, gelegen naast de MacDonald, in het centrum van Rotterdam, gelegen nabij het Binnenwegplein, tussen de Karel Doormanstraat en de Mauritsweg, in de directe nabijheid van openbaar vervoer (tram/metro/bus, metrostation Eendrachtsplein).

In de directe omgeving zijn vele luxueuze winkels gevestigd, o.a. Banketbakkerij Specker, Brunott Juweliers en diverse exclusieve dames- en herenmodezaken. Omliggende winkels zijn o.a.: Mediamarkt, SuperDry, Men at Work, America Today, Sascha Schoenen, Jack & Jones, Vero Moda, Sissy-boy Homeland, Coffee Company, Adidas Store, Daily wok, Holland & Barrett, Vanilia, Scotch & Soda, Eye Wish, Vans en Bever.

Kadastrale aanduiding 
Gemeente Rotterdam 4e afdeling, Sectie AG, Nr. 693.

Indeling 
Ca. 57 m2 winkelruimte begane grond, ca. 13 m2 entresol, alsmede ca. 22 m2 kelder.

Huurprijsaanpassing 
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn 
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten 
Thans niet van toepassing, eventueel nader te bepalen.

Zekerheidsstelling 
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze 
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Datum van oplevering 
In overleg.

Wijze van oplevering 
De ruimte wordt vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) opgeleverd in de huidige staat met navolgende voorzieningen:
• Pantry;
• Toilet.

Energielabel 
Het object heeft geen energielabel.

Gebruik 
Onderhavige ruimte wordt gebruikt als verkoopruimte in de zin van artikel 7: 290 BW. Horeca is niet toegestaan.

Bestemming 
Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan ‘Cool’ van de Gemeente Rotterdam (onherroepelijk d.d. 2 november 2011) en is bestemd voor ‘centrumvoorzieningen IV’.

De gronden, aangewezen voor ‘centrumvoorzieningen IV’, zijn bestemd voor:
a. bouwwerken, waarin zijn toegestaan:
– maatschappelijke voorzieningen (met uitzondering van geluidsgevoelige voorzieningen in de zin van de Wet geluidhinder), en winkels op de begane grond;
– woningen op de verdiepingen;
– hotels zowel op de begane grond als op de verdiepingen;
– horeca ter plaatse van de op de plankaart aangegeven aanduiding ‘horeca toegestaan’ en ingevolge de bijlage behorende bij artikel 3 lid 10, op de begane grond, met dien
verstande dat daar waar ingevolge bijlage 2 behorende bij deze voorschriften reeds horeca aanwezig is op de verdieping(en), tevens horeca op de verdiepingen is
toegestaan;
– een speelautomatenhal ter plaatse van Oude Binnenweg 59-65,
met de daarbij behorende berg- en stallingsruimten die, behoudens de in- en uitgang, niet zichtbaar zijn in de voorgevel, alsmede tuinen, ontsluitingswegen en -paden;
b. de bestemmingen ‘waterkering’ en ‘archeologisch waardevol gebied’, voor zover deze gronden op de plankaart mede als zodanig zijn aangewezen.

Huurovereenkomst 
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Algemeen
Huurprijs per jaar: € 34.200
Oppervlakte: 92m²
Verkoopvloeroppervlakte: 70m²
Bouwlagen: 3 bouwlagen

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie