Uw zoekresultaten

Roo-Valkstraat 26A

EUR 1.820

Roo-Valkstraat 26a,
,

Voeg toe aan favorieten 
Woning ID: 22017
Prijs: EUR 1.820
Woning afmeting: 124 m2
Kamers: 6
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Recent volledig verbouwd 6-kamer (waarvan 3 slaapkamers) appartement in een monumentaal pand met hoge plafonds op een fantastische locatie in het centrum van Rotterdam. Dit hippe en fijne appartement bevindt zich in een rustige straat op loopafstand van het centrum en het Centraal Station, maar ook op loopafstand van het bruisende en hippe oude noorden (Rotterdam) met haar gezellige terrassen en pittoreske winkeltjes. Het openbaar vervoer bevindt zich op de hoek van de straat, wat tevens de uitvalsweg is naar de A13, de A20 en Rotterdam Airport. Op de fiets ben je met 5 minuten in het stadscentrum, en sta je op de populaire Meent en de Witte de Withstraat. Op de fiets ben je met 15 minuten op de Erasmus Universiteit. De woning is voorzien van nieuwe kozijnen, heeft dubbel glas en is volledig geïsoleerd. De energieklasse is A++. De keuken en het sanitair zijn volledig vernieuwd. Kortom, een ideale woning voor jong werkenden, expats of studenten.

Indeling
De voordeur ligt op het straatniveau, via een trap in de hal naar beneden is het souterrain te bereiken. Via een trap omhoog is de eerste woonverdieping te bereiken. De gehele woning beschikt over een mooie laminaatvloer. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Koken kunt u in de open keuken, voorzien van elektrische kookplaat, vaatwasser, magnetron en RVS-afzuigkap. Aan de straatkant van de woning liggen een ruime slaapkamer.  De gang geeft toegang tot een separate toilet met fonteintje en een bijkamer.

In het souterrain bevinden zich nog twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorkant van de woning beschikt over een ruime inloopkast. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een slaapkamer welke toegang geeft tot de tuin. Tussen de slaapkamers zit een nette badkamer welke beschikt over een douche, wastafel, wasmachine aansluiting en design radiator. Op deze verdieping bevindt zich tevens een separate toilet met fonteintje en een bijkamer.

Kenmerken

– Bouwjaar: 1905
– Woonoppervlakte: 124 m²
– Huurprijs: € 1.820,00 per maand
– Energieklasse: A++
– Beschikbaar per: 1 juli 2019

Inkomensindicatie huurder: 2,5 x de huurprijs per maand netto
De voorkeur gaat uit naar starters op de arbeidsmarkt / werkende woningdelers

Wat dient u (minimaal) aan te leveren
• Kleurenkopie legitimatie;
• 3 recente salarisstroken;
• Werkgeversverklaring;
• Kopie bankpas;
• Contract / jaaropgaaf;
• Printscreen stortingen salaris op uw bankrekening

Wijze van reageren
Wilt u deze woning bezichtigen? Mail dan naar info@realestate.nl

Meer informatie