Uw zoekresultaten

Westblaak 101

Per jaar EUR 135.000

Westblaak 101,
,

Voeg toe aan favorieten 
Woning ID: 19671
Prijs: Per jaar EUR 135.000
Woning afmeting: 753 m2

Omschrijving

Omschrijving

Multifunctionele ruimte gelegen in het centrum van Rotterdam, tussen Karel Doorman- en Mauritsstraat, nabij de Lijnbaan met zijn winkels, warenhuizen en restaurants.

Tram- en buslijnen bevinden zich in de naaste omgeving, terwijl het metrostation ‘Beurs/ Churchillplein’ als het ware aan uw voeten ligt. Dit metrostation is het kruispunt van de noord/zuid en oost/west lijn.

Parkeren (betaald) voor de deur en in nabij gelegen parkeergarage (Hartmanstraat).

Kadastrale aanduiding
Gemeente Rotterdam 4e afdeling, Sectie AG, Nr. 1272.

Indeling 
Ca. 520 m2 begane grond, waarvan ca. 340 m2 commerciële-/winkelruimte (hoog), alsmede ca. 180 m2 iets verdiept kantoor / opslagruimte / atelier.

Voorts beschikt de ruimte over ca. 233 m2 entresol die bij de winkel betrokken kan worden.

Deelverhuur is bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing 
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijnen 
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Omzetbelasting 
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten 
Nader te bepalen.

Zekerheidsstelling 
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze 
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Datum van oplevering 
Per direct.

Opleveringsniveau
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in huidige, volledige casco staat met een toiletgroep. Aan de achterzijde openslaande deuren voor laden en lossen.

Huurovereenkomst 
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie