Over ons

Als makelaar verhuren wij met name zeer goede woonruimte in en om Rotterdam. Ook bemiddelen wij bij winkelruimte en verzorgen wij taxaties. Daarnaast adviseren wij bij beleggingen in vastgoed. Onze opdrachtgevers zijn veelal particuliere beleggers in onroerend goed in alle mogelijke hoedanigheden. Partijen die goed met hun bezit omgaan en waar wij bijna altijd zeer mooie, goede woonruimte voor kunnen verhuren.

De eigenaren van het vastgoed zijn nagenoeg altijd onze opdrachtgevers bij verhuur. Dit impliceert dat ook zij ons honorarium betalen. Wij rekenen dan ook geen kosten aan de kandidaat huurders. Door huurders gewenste aanpassingen op bestaande contracten daarentegen worden aan hen berekend. Dit tarief is altijd vooraf bekend gemaakt en overeengekomen.
Ons kantoor is opgericht in 2014 als zusterbedrijf van Steens Beheer b.v. Onze betrokkenheid bij het vastgoed is langdurig en derhalve erg groot. Met een kleiner team van verhuurmakelaars zorgen wij voor een goede selectie van kandidaten die de mooie woningen die worden aangeboden prettig kunnen bewonen. Er vinden uitgebreide checks plaats op de aangeleverde documenten en andere informatie, de huurovereenkomsten en/of andere akten zijn uitgebreid en de op te stellen processen verbaal bij oplevering zijn compleet.