Title Address Description
1e Middellandstraat 9 a
1e Middellandstraat 9a

116 m²,  4 kamers
€ 1.450,00 per maand

Freericksplaats 27 b 

Per direct beschikbaar

UNIEK WONEN MIDDEN IN HET OUDE CENTRUM VAN HILLEGERSBERG!

Fraai gesitueerd appartement boven de winkels aan de Freericksplaats midden in de dorpskern van Hillegersberg, omringd door vele boetiekjes en gezellige restaurants en cafe’s. Het centrum van Rotterdam is eenvoudig te bereiken met tramlijn 4, die om de hoek stopt. In de nabije omgeving liggen de recreatiegebieden rondom de Rotte, de Bergse Plassen en het Lage Bergse Bos. Ook de diverse uitvalswegen, richting Den Haag, Utrecht en Breda, zijn goed bereikbaar.

Het appartement kenmerkt zich door de ruime opzet, 2 riante slaapkamers, een moderne keuken, strakke badkamer en als klap op de vuurpijl een dakterras van ca. 30m2!

Indeling:
1e verdieping: entreehal met toiletruimte en kast met wasmachine aansluiting. Vanuit de entreehal toegang tot de verschillende vertrekken. De lichte woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning met uitzicht over de Freericksplaats en zélfs de Bergse Voorplas. De moderne keuken (2021) voorzien van diverse inbouwapparatuur, bevindt zich aan de achterzijde van het appartement met toegang tot het riante dakterras. De moderne badkamer (2022) is voorzien van een ruime inloopdouche, design radiator en wastafelmeubel. De slaapkamer aan de achterzijde van het appartement heeft een oppervlakte van ruim 13m2 en biedt eveneens toegang tot het dakterras. De slaapkamer aan de voorzijde is eveneens zeer ruim met ook een oppervlakte van ruim 13m2.

Kenmerken:

  • Huurprijs € 1.250,00 per maand (excl. G/W/L)
  • Bouwjaar: 1954
  • Woonoppervlakte: GBO 66 m2
  • Energielabel: D
  • Beschikbaar per direct

Interesse in deze woning? Reageer dan snel op deze advertentie, vul het inschrijfformulier in en stuur een korte motivatie.

Let op: Aanvrager (en partner en/of medebewoner) dient tevens de onderstaande gegevens te overleggen:

  • kopie laatste 3 loonstroken;
  • bijschrijving salaris laatste 3 loonstroken op rekening;
  • kleurenkopie bankpas;
  • kleurkopie paspoort (geanonimiseerd);
  • eventuele verhuurdersverklaring;

 

Deel deze woning

Reageer op deze woning

Kenmerken

Huurprijs € 1.250,00 per maand excl. g/w/l

Borg € 1.300,00

Woonoppervlakte ca. 66 m2
Kamers 3

Buurtinfo

Gelegen in de dorpskern van Hillegersberg – omringd door boetiekjes, restaurants en cafe’s – rondom recreatiegebied de Rotte, de Bergse Plassen en het Lage Bergse Bos  

Reageer op deze woning

Op de hoogte blijven van ons nieuwe aanbod?

Via onze social media kanalen ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe woningen.